Testimonials

Testimonials

Testimonials.

Zeynep Akgül

Ayla Sultan - 16.08.2013 - 11:34:00

IPEK A Selamlar Barbaros, Didem Hanım, Geç olmakla beraber size teşekkür etmek için yazıyorum. Dönünce birden hızla iş ortamına girdik. Ben geçen hafta seyahatteydim, ancak toparlıyorum durumları. Çok çok güzel bir tatil geçirdik. Başka bir boyuta gittik

Elif Balci Fisunoglu

21.07.2013 - 21:26:00

Kusura bakmayın tatil sonrası iş yoğunluğunda ancak yazabiliyorum. Gerçekten bu yıl tekne kusursuzdu. Şansımıza Kazım Bey kaptanımızdı hem keyifli sohbet etti birçok ortak tanıdık bulduk hem de kusursuz işleyen bir tekne ile tatil yapma imkanımız oldu. İn

Zeynep AYDIN

Ayla Sultan - 18.07.2013 - 16:08:00

MAVİ YOLCULUK 10/08 İPEK A

Nazlı Hanım Merhaba,

Mavi Tur yolculuğumuz oldukça keyifli geçti. Mürettebattan da çok memnun kaldık.

Herşey için teşekkür ederim.
Sevgilerimle

Jacquie Skinner

Hera - 14.07.2013 - 18:32:00

(M/ S Hera)

Dear Mr Gunes

My name is Jacquie Skinner and I am a friend of Kemal Ozfirat of Proper Cars. My daughter is currently on one of your gulets (Richmond IV) sailing around the Greek Islands. She is having a wonderful, amazing time she t

Luis Villarejo

BB - 12.07.2013 - 17:09:00

(M/ S B&B)

We are a spanish group and we rented the B&B Boat complete from Bodrum the first week of august ( trough e-water ways), it was a great week, with a fantastic boat and a very goood staff.

I attach two photos from our group, I you want them w

Gary

12.06.2013 - 05:02:00

(M/ S M. KAPTAN-4)

Dear Seher,

I would like to thank you and your company for giving us a very enjoyable cruise on M. KAPTAN-4 last week.

The crew and overall service was excellent.

Many thanks

Gary

Meryem Pierce

02.06.2013 - 18:30:00

Sevgili Barbaros Yatching,

25-28 Mayis 2013 tarihinde, MEHMET 4 adli teknenizde, ruyalar gibi bir mavi tur yapm firsati buldum. Tekne kaptani, calisanlari, yemekleriyle cok profesyonel ve basariliydilar. Birlikte seyahat ettigim, 3 Amerikali arkadaslari

April Taylor

30.09.2012 - 19:39:00

Thank you

Hi Erhan! I am finally home and catching up with having been away for 3 ½ weeks. I wanted to thank you very much for an extraordinary sailing trip. We had such a great time and very well looked after by the Captain, Thomas and Mehmet. Despite

Samet ERYAVUZ

Lady Basak - 06.09.2012 - 21:11:00

Haluk - Irem

01-09-2012 tarihinde yapmış oldugumuz Gökova Mavi turunda geçirdiğimiz muhteşem günler icin sizlere teşekkür ederim. Kaptan ve Ailesine gösterdikleri sabır , güleryüz ve isteklerimizin hiçbirine aksi davranış göstermedikleri için ayrı ayrı

Mike & Barbara Penn

05.09.2012 - 02:33:00

(M/ S Sino)

My wife and I would like to say how much we enjoyed our holiday aboard the Sino. The crew were fantastic and made our holiday so enjoyable

Congratulations to you all.

Best wishes Mike & Barbara Penn

Erhan Saraçoğlu

Hemera - 05.09.2012 - 19:33:00

Hemera, 26 Agustos/ 02 Eylul 2012 tarihleri arasında Hemera teknesi ile gerceklestirdigimiz Yunan Adaları seyahatimizde basda DİDEM Hn olmak üzere cıkısımız sırasında bize yardımcı olan Barbaros yat calısanları ve özellikle HALIS KAPTAN ascımız A

Nehir Aksın

19.08.2012 - 17:08:00

Erhan Bey merhaba; 07-13 Ağustos tarihinde yapmış olduğumuz mavi tur ile ilgili izlenimlerimi paylaşmak istedim. Turdan 1 gün önce ayrıldığımız için turla ilgili görüşlerimizi yazabildiğimiz formu doldurmadık çünkü. Turun ilk gününden son dakikasına kadar

Kaya Özay

14.08.2012 - 19:29:00

Ailemle birlikte hos bir tatil gecirmemizden dolayi basta barbaros olmak uzere tum firma calisanlarina tesekkur ederim Kaya Özay

Serpil TÜRKEKUL

15.07.2012 - 15:54:00

Halis Temel Sevgili Barbaros Bey, Aykut Bey, Didem Hn Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz Mavi Yolculuk organizasyonumuz ve program çekimlerimiz dün sona ermiş oldu. Tarafımıza referans verdiğiniz Halis Temel Teknesi yüksek ölçüde beğeni ve memnuniyet sa

ÖZGÜR KARAKAN

Ayla Sultan - 21.06.2012 - 20:45:00

Ipek A MERHABALAR 9-16 HAZİRAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ GÖKOVA GEZİSİNDEN SON DERECE MEMNUN KALDIK. BİZDEN TUR BOYUNCA İLGİLERİNİ ESİRGEMEYEN İPEK A. TEKNESİ MÜRETTEBATINA VE ACENTADAN ERHAN VE GÖKÇE BEY'LERE ÖZELLİKLE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR

Yacht Holidays in Greece, Turkey & Adria
>